Barman/ka - VIP prostor

Barman/ka - VIP prostor

Barman/ka - VIP prostor

Bestsport, a.s.

Barman/ka klubového patra - VIP prostor

Obsluha Premier Club

Obsluha Lokomotivka VIP prostor

Být barmanem či barmankou ve VIP prostorech přináší nezapomenutelné zážitky a zkušenosti. Obsazujeme barmany na Klubové patro, restaurace Premier Club a Lokomotivka. Hledáme uchazeče, kterým již bylo 18 let. Zkušenosti nejsou prioritou, ale hledáme zápal a chuť – vše ostatní Vás naučíme.


Naše barmany se snažíme průběžně školit v oblasti servisu a předávat jim tak know-how. Není potřeba být tedy zkušeným barmanem či barmankou, ale mít chuť se učit novým věcem. Nejvíce barmanů obsazujeme na Klubové patro, kde mají naši klienti pronajatá sedadla s cateringovým balíčkem. Další VIP prostory jsou restaurace Premier Club a Lokomotivka. Naši barmani dovedou poradit při výběru konkrétních alkoholických nebo nealkoholických nápojů. Přijímají objednávky od zákazníků a následně připravují jednotlivé nápoje včetně míchaných nápojů s důrazem na správný postup přípravy. Mezi jejich další činnosti patří mít přehled o aktuálním stavu skladových zásob, sklízet sklo ze stolů, umývat a leštit sklenice a barmanské náčiní.


Uchazečům nabízíme práci v přátelském kolektivu, profesionalistu a dlouhodobě fungující catering v jedné z největších multifunkčních hal na světě. Brigáda u nás je časově flexibilní a dá se dobře skloubit se studiem nebo jinou prací. Naše akce jsou různorodé – pořádáme sportovní a kulturní akce, coffeebreaky, konference, eventové akce až pro 20 000 hostů.


Kromě hodinové sazby motivujeme naše brigádníky i extra odměnami za konkrétní akce. Spropitné za akci rozděluje šéfbarman vždy na konci směny.


Na této pozici pracují naši brigádníci s alkoholem a penězi. Přijímáme tedy pouze uchazeče, kterým již bylo 18 let. Nástupní tarif je 150Kč/h, ale po zapracování až 200Kč/h.


Pro tuto pozici je nutný potravinářský průkaz.


Zaregistrujte se ve formuláři pod textem inzerátu – na základě registrace se Vám ozve náš personalista a pozve Vás na pohovor.

Praha

Českomoravská 2345/17, 190 00 Praha 9
Projevením zájmu souhlasíte s podmínkami použití.
< Zpět